Μασάζ - Spa

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Spa

Μασάζ

Ψυχική & Σωματική Ευεξία

Back & Shoulder Massage

Σουηδικό μασάζ που, όπως ακριβώς υποδηλώνει η ονομασία, επικεντρώνει στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους, ανακουφίζοντας από το στρες και την κούραση που έχει συσσωρευτεί στο σώμα.Ο θεραπευτής σας, χρησιμοποιώντας έναν εξατομικευμένο συνδυασμό τεχνικών, θα ανακουφίσει τους μύες σας από την ένταση, προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.

Διάρκεια Θεραπείας: 30΄

Holistic Full Body Massage

Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα τεχνικών του δυτικού και ανατολικού πολιτισμού, όπως το Σουηδικό μασάζ, το Σιάτσου και η Ρεφλεξολογία, το ευεργετικό αυτό μασάζ, εστιάζοντας στην τρισδιάστατη φύση του ανθρώπου, έχει ως σκόπο να επαναφέρει τη συνολική ισορροπία σώματος, πνεύματος και νου. 
Το θεραπευτικό άρωμα των αιθέριων ελαίων θα ανακουφίσει την ένταση των μυών. αφήνοντας το δέρμα σας ανανεωμένο και εσάς απαλλαγμένους από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Διάρκεια Θεραπείας: 45΄

Hot Stone Massage

Το Hot Stone Massage είναι μία Αγιουβερδική τεχνική μασάζ που περιλαμβάνει την τοποθέτηση ζεστών ηφαιστειογενών πετρών, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν την θερμότητα, σε διαφορετικά σημεία του σώματος.Η θεραπεία πραγματοποιείται σε συνδυασμό με παραδοσιακές τεχνικές μασάζ που περιλαμβάνουν και μία ελαφριά μάλαξη με τις ηφαιστειογενείς πέτρες, προτού αυτές τοποθετηθούν κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, της κοιλιάς και των χεριών.
Το Hot Stone Massage, διεγείρει τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και ενισχύει τη ροή της ενέργειας διαμέσου του σώματος, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και πνευματικής ευεξίας.

Διάρκεια Θεραπείας: 75΄

Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
Designed & Developed by nbh internet