Συχνές Ερωτήσεις - Αποτρίχωση Laser

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Αποτρίχωση Laser

Συχνές Ερωτήσεις • Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο Laser Αποτρίχωση;
  Η αποτρίχωση με Laser είναι μία διαδικασία κατά την οποία, με την βοήθεια ενός συστήματος αποτρίχωσης Laser εκτενούς παλμού, συντελείται η μακροπρόθεσμη και μόνιμη ελάττωση της ανεπιθύμητης τριχοφϋίας.
 • Ποιος μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία αποτρίχωσης με Laser;
  Τα σύγχρονα συστήματα αποτρίχωσης Laser, παρέχουν την δυνατότητα τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες να υποβληθούν στη θεραπεία.Ο χρωμοφόρος στόχος που απορροφά την ενέργεια του Laser είναι η μελανίνη του τριχικού θύλακα, συνεπώς η θεραπεία είναι πιο αποτελεσματική σε άτομα με ανοιχτόχρωμο τύπο δέρματος και σκούρα τριχοφϋία.Οι ξανθές και κόκκινες τρίχες δεν ανταποκρίνονται το ίδιο αποτελεσματικά στην αποτρίχωση με Laser, ενώ για τις λευκές τρίχες η μόνη ενδεδειγμένη, προς το παρόν, μέθοδος είναι η ηλεκτρόλυση.
 • Πως λειτουργεί η αποτρίχωση με Laser;
  Το Laser είναι μία μονοχρωματική πηγή φωτός που παράγει μία ακτινοβολία συγκεκριμένου μήκους κύματος η οποία διαπερνά την επιδερμίδα, χωρίς να τη βλάπτει, στοχεύοντας στη θέρμανση του βολβού της τρίχας.Η λειτουργία του Laser βασίζεται στην αρχή της Επιλεκτικής Φωτοθερμόλυσης μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η καταστροφή του τριχικού θύλακα και η παύση της περαιτέρω ανάπτυξη της τρίχας.
 • Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε την μέθοδο;
  Η αποτρίχωση με Laser είναι μία σύγχρονη και μη επεμβατική μέθοδος, με την οποία μπορούμε να αφαιρέσουμε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την ανεπιθύμητη τριχοφϋία από όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος, συμπεριλαμβανομένων και των πιο ευαίσθητων περιοχών, όπως οι μασχάλες,το στήθος και η περιοχή του μπικίνι.
 • Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση με Laser;
  Ο ακριβής χειρισμός του συστήματος αποτρίχωσης Laser από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, που θα προσαρμόσει τις παραμέτρους λειτουργίας του συστήματος ανάλογα με τον τύπο του δέρματος καθώς και τον τύπο και ποιότητα της τρίχας, είναι η πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή της μεθόδου.
 • Η αποτρίχωση με Laser είναι επώδυνη;
  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα αισθανθείτε ένα στιγμιαίο αίσθημα τσιμπήματος, ενώ ενδέχεται να δημιουργηθεί μία ήπια ερυθρότητα γύρω από το θύλακα της τρίχας, η οποία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα 24ωρο.Το αυτόνομο ψύξης, με το οποίο ψύχεται το δέρμα κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, ελαχιστοποιεί το ερύθημα που μπορεί να δημιουργηθεί, παρέχοντας ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση κατά την εκτέλεση των εφαρμογών.
 • Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
  Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας καθώς και την περιοχή που θα εφαρμόσουμε την αποτρίχωση.Ένας αριθμός 8 -10 συνεδριών για το πρόσωπο και 6 - 8 συνεδριών για τις υπόλοιπες περιοχές του σώματος, είναι σε γενικές γραμμές αρκετός για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 • Ποια είναι η διάρκεια της κάθε συνεδρίας;
  Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή που θέλουμε να εφαρμόσουμε την αποτρίχωση.Ενδεικτικά η θεραπεία σε μία περιοχή,όπως είναι το άνω χείλος, μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά, ενώ σε μία μεγαλύτερης επιφάνειας περιοχή, όπως είναι τα πόδια, μπορεί να διαρκέσει από 35 - 40 λεπτά.
 • Πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα;
  Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η αποτρίχωση με Laser είναι μία μέθοδος που προσφέρει μία σταθερή, μακροπρόθεσμη και μόνιμη ελάττωση της τριχοφϋίας.Συνεπώς το αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί μετά το πέρας των εφαρμογών, παραμένει μακροχρόνιο.
 • Τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν από την εφαρμογή Laser;
  Η περιοχή που θα εφαρμόσουμε την αποτρίχωση, θα πρέπει να έχει ξυριστεί 2 - 3 ημέρες πριν από τη θεραπεία, ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο, για ένα χρονικό διάστημα 7 - 14 ημερών πριν και μετά την εκτέλεση της θεραπείας.
 • Τι θα πρέπει να προσέξουμε μετά την εφαρμογή Laser;
  Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, μια ενυδατική κρέμα εφαρμόζεται στην υπό θεραπεία περιοχή, η οποία θα ελαττώσει την ερυθρότητα που μπορεί να δημιουργηθεί.Η αντιηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια της θεραπείας καθίσταται απαραίτητη, ενώ μεταξύ των συνεδριών, η αποτρίχωση με κερί ή η χαλάουα θα πρέπει να αποφεύγονται.
 • Ποιο είναι το κόστος της κάθε συνεδρίας;
  Το κόστος της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή που θα εφαρμόσουμε την θεραπεία, καθώς και από τον αριθμό των συνεδριών που θα απαιτηθούν.

Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
Designed & Developed by nbh internet