Μέθοδος UltraSlim - Λιπογλυπτική

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Λιπογλυπτική

Μέθοδος UltraSlim

Καινότομος Τεχνολογία αιχμής στον τομέα της Μη Επεμβατικής Λιπογλυπτικής Σώματος

Η μέθοδος UltraSlim αποτελεί μία καινοτομία στον τομέα της Μη Επεμβατικής Λιπογλυπτικής Σώματος, αξιοποιώντας μία πρωτοποριακή τεχνολογία που συνδυάζει τρεις μορφές δράσης. Η ενέργεια των Διπολικών Ραδιοσυχνοτήτων και η ενέργεια του Υπέρυθρου Φωτός σε συνδυασμό με ένα σύστημα ισχυρής αναρροφητικής πίεσης, δρουν συνδυαστικά και συνιστούν την μόνη μέθοδο, η οποία είναι πιστοποιημένη από το FDA, για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η Τεχνολογία

Η  συνδυαστική δράση της ενέργειας των Διπολικών Ραδιοσυχνοτήτων και της ενέργειας του Υπέρυθρου Φωτός (700 – 2000nm) επιτυγχάνει μία έντονη υπερθερμία, η οποία διεγείρει τον μεταβολισμό.Η απελευθέρωση οξυγόνου στους ιστούς, αυξάνει τον μεταβολισμό στον λιπώδη ιστό ενώ η αξιοποίηση της αποθηκευμένης ενέργειας από τα λιποκύτταρα, επιτυγχάνει την μείωση του όγκου των ίδιων των λιποκυττάρων.
Η ισχυρή αναρροφητική πίεση (150mbar), σε συνδυασμό με την μηχανική δράση των ειδικά σχεδιασμένων κυλίνδρων για το μηχανικό μασάζ των ιστών, αυξάνει την αιματική ροή και διεγείρει την λειτουργία του λεμφικού συστήματος του οργανισμού.Η δράση της ισχυρής αναρροφητικής πίεσης έχει ως αποτέλεσμα τον ταχύτερο μεταβολισμό του λίπους και την επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας του δέρματος.

Οφέλη από την εφαρμογή της μεθόδου

Η μέθοδος UltraSlim, που αποτελεί την πλέον αποτελεσματική θεραπεία για την Μη Επεμβατική Λιπογλυπτική Σώματος, λόγω της συνδυασμένης, τριπλής της δράσης, μας προσφέρει:

 • Βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας
 • Άμεση βελτίωση της υφής του δέρματος
 • Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας
 • Πρωτόκολλο Εφαρμογών

  Για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, απαιτούνται κατά μέσο όρο 10 – 12 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε μεσοδιαστήματα των 5 – 7 ημερών.Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος – κοιλιά, μηροί,  περιφέρεια, χέρια – ενώ η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 30 – 45 λεπτά.

  Αποτελέσματα

  Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου είναι ορατά μέσα στις 4 πρώτες συνεδρίες, ενώ ο συνδυασμός της μεθόδου UltraSlim με την Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την σμίλευση της μορφολογίας του σώματος.
  Ο τακτικός έλεγχος του σωματικού βάρους και μία σωστή και  ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με θεραπείες συντήρησης με συχνότητα 1 - 2 τον μήνα, ενισχύουν την διατήρηση και βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

  Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
  Designed & Developed by nbh internet