Μέθοδος Ultratone - Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη

Μέθοδος Ultratone

Προηγμένη Μέθοδος Ηλεκτροθεραπείας

Η συγκεντρωτική Βιο-διέγερση αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του μηχανήματος ηλεκτροθεραπείας Meditone Pro.Η παρουσία του ειδικού σήματος Ultrawave και των δεκάδων Μικρο-ρευμάτων σε συνεργία με τα 5 προγράμματα υψηλής απόδοσης που εκτελούνται διαδοχικά μέσω των πιο εξελιγμένων παραμέτρων, εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση και προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά την επαναδιαμόρφωση της μορφολογίας του σώματος.
Τα πέντε εξειδικευμένα προγράμματα που μας προσφέρονται μέσω του Meditone Pro είναι τα ακόλουθα:

  • Πρόγραμμα Ultrafast που μας παρέχει άμεσο χάσιμο πόντων, δεδομένου ότι οι ενεργητικές μυϊκές συσπάσεις που δημιουργεί, προκαλούν σύσφιγξη των μυών.
  • Πρόγραμμα Concentrated Slimming που μας προσφέρει συγκεντρωτικό αδυνάτισμα, μέσω των μυϊκών ασκήσεων απόλυτης ακρίβειας που παρέχει για τους μύες που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους ενώ ταυτόχρονα τονώνει το δέρμα.
  • Πρόγραμμα Cellulite Reduction με στόχο την μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους μέσω της αύξησης της κυκλοφορίας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη δομή και όψη της επιδερμίδας.
  • Πρόγραμμα Detox που έχει ως στόχο την αποτοξίνωση και αποκατάσταση του οργανισμού, ειδικά σχεδιασμένο για την αποβολή τοξινών και την επιτάχυνση της μυϊκής αποκατάστασης χωρίς καταπονήσεις.
  • Πρόγραμμα Sports Training που έχει ως στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και είναι κατάλληλο για γυναίκες και άντρες που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις φυσικές δραστηριότητες, καθώς μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιου τραυματισμού.

Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
Designed & Developed by nbh internet