Μεσοθεραπεία - Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Κυτταρίτιδα - Σύσφιξη

Μεσοθεραπεία

Άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία μικρές ποσότητες πολύτιμων ενεργών συστατικών, όπως βιταμίνες, ένζυμα, αμινοξέα και μέταλλα, διοχετεύονται στο δέρμα με σκοπό τη βαθιά ενυδάτωση και την βελτίωση της τονικότητάς του.
Η Μεσοθεραπεία είναι σήμερα μία από τις πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς μεθόδους για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος καθώς και άλλων αισθητικών προβλημάτων όπως η δερματική χαλάρωση και η κυτταρίτιδα.

Εφαρμογές της Μεσοθεραπείας

  • Μείωση τοπικού πάχους
  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας
  • Θεραπεία της κυτταρίτιδας

Τεχνική της Μεσοθεραπείας

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος κατά την οποία η θεραπευτική αγωγή προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε ατόμου.Η έγχυση του εξατομικευμένου μείγματος ενεργών συστατικών στο επιθυμητό βάθος του δέρματος, πραγματοποιείται με την τεχνική των πολλαπλών μικρο-νυγμών, με την χρήση της ειδικής συσκευής Mesomega® της MedixSysteme.
Η γαλλικής κατασκευής συσκευή Mesomega® είναι μία πλήρως αυτοματοποιημένη συσκευή αεροσυμπίεσης, που επιτρέπει την πραγματοποίηση των εγχύσεων με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια, προσφέροντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Πρωτόκολλα της Μεσοθεραπείας

Στο C+BEAUTY Day Spa, μέσα από μία εξατομικευμένη προσέγγιση η οποία προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε ατόμου, εφαρμόζουμε τα ακόλουθα θεραπευτικά πρωτόκολλα:

MesoCellulite

Η κυτταρίτιδα, που είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί το 90% των γυναικών ηλικίας άνω των 20 ετών, είναι το αποτέλεσμα μεταβολών στη δομή της υποδόριας στιβάδας του δέρματος, όπου και συσσωρεύονται τα λιποκύτταρα.Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι αποτέλεσμα ορμονικών, παθολογικών αλλά και ψυχολογικών παραγόντων και οφείλεται στην διαταραχή της μικροκυκλοφορίας.Η λεμφική συμφόρηση και η μειωμένη ροή του αίματος, επιφέρουν μία υψηλότερη κατακράτηση υγρών, ενώ η αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων, δημιουργεί εξογκώματα που προκαλούν την λεγόμενη «όψη φλοιού πορτοκαλιού».
Η μέθοδος MesoCellulite, που αποτελεί μία μορφή «ήπιας λιποαναρρόφησης», μέσω ενός ειδικού σκευάσματος που αποτελείται από φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά, αφαιρεί το λίπος από τα λιποκύτταρα και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας αισθητά την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.
Ο κύκλος των συνεδριών ολοκληρώνεται σε 6 - 8 εφαρμογές, οι οποίες πραγματοποιούνται με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, ενώ ο συνδυασμός της μεθόδου MesoCellulite και UltraSlim, επιτυγχάνει ορατά και άμεσα αποτελέσματα όσον αφορά τη σμίλευση της μορφολογίας του σώματος και την μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.
Ο τακτικός έλεγχος του σωματικού βάρους καθώς και μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή, μπορούν να μας εξασφαλίσουν ένα καλύτερο και πιο μόνιμο αποτέλεσμα.

Η Μεσοθεραπεία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Ιατρό.

Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
Designed & Developed by nbh internet