Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) - Λιπογλυπτική

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Λιπογλυπτική

Κρυολιπόλυση (Cryolipolysis)

Μη επεμβατική μέθοδος λιποαφαίρεσης

H Κρυολιπολύση (Cryolipolysis) είναι η νέα πρωτοποριακή μεθόδος λιπογλυπτικής που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην μη επεμβατική λιποαφαίρεση.
Οι επιστημονικές αρχές της Cryolipolysis ανακαλύφθηκαν από τους δερματολόγους Dieter Manstein και Rox Anderson της Ιατρικής σχολής του Harvard University και η μέθοδος έλαβε έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) τον Σεπτέμβριο 2010.

Η Τεχνολογία

Η Κρυολιπόλυση είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που μέσω μίας παρατεταμένης και ελεγχόμενης ψύξης του λιπώδους ιστού, προκαλεί την απόπτωση των λιποκυττάρων - ένα φυσικό, ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο - και την επακόλουθη μείωση του σωματικού λίπους, σε συνθήκες που δεν επηρεάζουν άλλους ιστούς ή ζωτικά όργανα.Τα λιπίδια από τα λιποκύτταρα απελευθερώνονται αργά και αποβαλλονται με φυσιολογικό τρόπο μέσω του λεμφικού συστήματος, όπως ακριβώς και το λίπος που προσλαμβάνουμε από την τροφή.

Πρωτόκολλο Συνεδριών και Διάρκεια Αποτελεσμάτων

Η Κρυολιπόλυση είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος που μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος - όπως η κοιλιά, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών(ψωμάκια), τα μπράτσα - και για την οποία κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι επιτυγχάνει μία μείωση του 30-35% του τοπικού λίπους σε 2-4 συνεδρίες. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 45-60 λεπτά και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 30 ημέρες.
Η Κρυολιπόλυση επιτυγχάνει μια μη αντιστρεπτή μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων της υπό θεραπείας περιοχής, με συνέπεια τα αποτελέσματα της μεθόδου να παραμένουν διαρκή όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής.


» Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
Designed & Developed by nbh internet