Φωτοδυναμική Θεραπεία (LED) - Ακμή

Για ραντεβού καλέστε: 2310.500820
Ακμή

Φωτοδυναμική Θεραπεία (LED)

Ανανέωση του δέρματος μέσω της ευεργετικής δράσης του φωτός

Η Φωτοδυναμική θεραπεία (LED) αποτελεί μια εμπορική, εξαιρετικά αποτελεσματική, μη επεμβατική θεραπεία, που χρησιμοποιεί μία μη θερμική πηγή φωτός στενής ζώνης για να αυξήσει τις φυσικές ενδοκυτταρικές διεργασίες που οδηγούν στην επιταχυνόμενη ανανέωση και αποκατάσταση του δέρματος. 

Χρησιμοποιώντας την επιστημονικά βασισμένη και κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία Διόδου Εκπομπής Φωτός (LED) η Φωτοθεραπεία θεραπεία επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα ευρύ φάσμα κοινών δερματικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων της φωτογήρανσης, των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, της ακμής και της χρώσης του δέρματος. Προσφέρει, επίσης, μια σημαντική πρόοδο στην θεραπεία της ροδόχρου ακμής. 

Λόγω της γήρανσης ή κάποιου τραύματος τα υγιή κύτταρα είναι εκτεθειμένα και δεν είναι σε θέση να ανανεωθούν με κανονικούς ρυθμούς. Περιέργως, το δέρμα έχει την ικανότητα να απορροφήσει ορισμένα μήκη κύματος του φωτός (χρώματα) και να τα χρησιμοποιήσει ως πηγή ενέργειας, για να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες κυτταρικές και μικροκυτταρικές λειτουργίες που θα επιφέρουν θεραπευτική επίδραση. Τα LED μπορούν να αναπαράξουν αυτά τα μεμονωμένα μήκη κύματος (νανόμετρα) για να επαναφορτίσουν τα κύτταρα ενεργοποιώντας τα καταλλήλως, ώστε να επουλωθούν και να ανανεωθούν γρηγορότερα. Είναι μία φυσική, βιοχημική αντίδραση παρόμοια με την φωτοσύνθεση, την οποία συναντάμε στο φυτικό βασίλειο. Στους ανθρώπους είναι γνωστή ως φωτοβιοσυντονισμός. 

Η επιτυχής Φωτοδυναμική θεραπεία καθορίζεται απελευθερώνοντας ορισμένα μήκη κύματος που επιτρέπουν συγκεκριμένες κυτταρικές ενέργειες.

Το κόκκινο φως στα 633nm είναι ωφέλιμο για όλους τους τύπους δέρματος και έχει μια μοναδική αναζωογονητική και αντιφλεγμονώδη επίδραση στο δέρμα. Το σχεδόν υπέρυθρο φως στα 830nm είναι το μήκος κύματος που απορροφάται περισσότερο από τους δερματικούς ιστούς και αλληλεπιδρά με το κόκκινο φως, συνθέτοντας κολλαγόνο, ελαστίνη και αυξητικούς παράγοντες, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της γήρανσης και της βλάβης του δέρματος εξαιτίας των ελευθέρων ριζών. Επιπρόσθετα, η αντιβακτηριδιακή δράση του μπλε LED στα 415nm έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική στην θεραπεία της ενεργού ακμής προλαμβάνοντας περαιτέρω ξεσπάσματα ακμής και βοηθώντας το δέρμα που φέρει ουλές ακμής.

Copyrights by C+BEAUTY | 'Οροι Χρήσης | Προσφορές
Designed & Developed by nbh internet